Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bu Nurmi

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 25 Séptémber 2014 20:15:54

Duh PR can anggeus. Bukuna leungit, jaba ayeuna jam ka opat pan pelajaran Bu Nurmi téh. Lah aingah, kumaha atuh?
“Idah…hey…niron PR Bu Nurmi, gancang!” cekéng ka Idah.
“Ey..meunyi ah. Na gawé naon atuh nyanéh di imah? Eta da bobogohan waé,” Idah ngajebéngan. Deuh mani hayang muntirkeun kana kucirna. Ampir saréréa luhlah. Bu Nurmi téa, nya bawél nya galak.

Kadéngé panto kelas muka. Jajantung asa murag. Eh, béhna mah OSIS. “Bu Nurmi moal lebét, ieu aya tugas,” cenah. Lir dikomando saréréa surak, “Horeeee !!!” Sawaréhna nakolan méja. Barudak lalaki jarogéd. Atoh.

“Gustiii….kunaon ieu? Jempé…jempé…!” Bu Nurmi ujug-ujug ngabedega. Nu séah jempé.
“Nunik kénging arisan Bu!” ceuk Dudi saparakanca.
“Aya nu karazia surat cinta Bu,” ceuk Yuyun jeung baladna.
“Atoh nya Ibu moal asup?” Bu Nurmi baeud.
“Sanes kitu Bu, puguh abdi sadaya nalangsa teu aya Ibu,” réang.
“Duh kayungyun, nya geus atuh Ibu moal tulus ka ondangan. Sok kaluarkeun PR-na.”