Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kananga Di Pajaratan

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 22 Séptémber 2014 09:44:02

Wanci manjing janari. Manéhna ngulisik. Nyah beunta. Cengkat tina saréna. Laju ngeteyep. Leumpang jéjéngkéan, kaluar ti kamar. Ngaléngkahan lanceukna nu ngageubra. Murungkut, disimbut samping kebat pulas réréng.

Anjog ka nu dituju. Manéhna
cindekul. Ngahuleng. Sagundukan taneuh beureum hareupeunana, dipapaés saawuran kananga nu geus gararing. "Nung..., ieu kembang ti saha?" gerendengna. Kapanasaran haténa mingkin ngabebela. Tilu poé noron, kuburan pamajikanana aya nu ngiriman kembang. Nu duka saha jinisna.

Angin ngahiliwir. Maturan
manéhna nu tumungkul. Ngeluk dina marudahna. Tingkolébat deui; basa lanceukna dumareuda méré béja, pamajikanna aya nu nandasa. Maot kakandungan dua bulan, ceuk hasil otopsi. Sedeng poé ieu pisan, opat bulan manéhna can kungsi mulang ti panyabaanana. Leng. Dunya dumadak teu puguh wujudna, keur manéhna. Dina liwungna, manéhna teu engeuheun. Satukangeun tangkal angsana, hiji waruga cingogo. Diharudum samping kebat pulas réréng. Mawa satanggeuy kananga.