Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kabogoh

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 19 Séptémber 2014 20:55:05

"Anggota anyar?" Ratni nanya bikang nu karak gék gigireunna.
"Lain. Ngeun teulok iiluan acara." Manéhna némbalan bari matana anteng ngajeueung ka hiji tangtungan.
Mata Ratni nuturkeun. Pokna.
"Gandang nya. Bageur deui. Jiwa sosialna luhur."
"Oh."
"Enya. Kami mah sok diajak nongton bioskop, daang ka léstoran kapeung mah jalan-jalan." Nongtorowélang.
"Euh."
"Pinter manéhna mah. Gawé gé babari. Malah kungsi nolak gawé di perusahaan gedé nu kasohor." Capétang.
"Beuh. Tapi asa teu kitu ja Aa Déri mah. Tapi komet ding." Nu diajak cacahan ngalayanan.
"Neng, serat uleman teu hilap dicandak?" Deri, nu keur dicacahkeun teu kanyahoan jlegna geus aya hareupeun.
Ratni olohok nempo nu layeut na kongkolak matana.
"Neng, tah ieu Ratni téh nu ngaku kabogoh Aa." Nyeplos.
"Ratni, ieu calon istri Aka, dua minggu deui hajatna." Déri neruskeun hanca omongna.