Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dadar Gulung

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 19 Séptémber 2014 15:46:11

Mangsa cinta surili, aéh, cinta monyét datang, teu si itu si éta, kabéh kungsi ngarandapan, kaasup kuring. Unggal isuk, ka hareupeun imah, sok aya abringan barudak SMA nu ngaliwat. Dina éta abringan téh, aya nu rada kasép, nu ditaksir ku kuring. Tapi kumaha carana nya, hayang wawuh, da éra, teu pupuguh nanya mah.
Ah, rék api-api sasapu wé di hareupeun imah. Isuk-isuk harita, rombongan si kasép rentang-rentang geus katingali. Gancang wé kuring nyokot sapu nyéré. Kosrék…kosrék, api-api sasapu, da jeung bala wé deuih ketah, aya daun balingbing nu marurag. Barang kuring ngalieuk ka Si Kasép, belenyéh manéhna ngajak imut. Teer, téh, awak meni asa ngeleper. Tuluy manéhna nanya, “Tos lami, icalan dadar gulung?” Cenah. Kituna téh bari dituturkeun ku seuri batur-baturna. Kuring rungah-ringeuh teu ngarti ditanya kitu téh. Tuluy baé asup ka jero imah. Ari barang ngeunteung, jadol téh, aya rolan sadua-dua, dina sirah kuring. Duh, nasib!.