Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyiar

Kénging Nida Salamah
Dipidangkeun dina lapak 11 Séptémber 2014 21:15:50

Isuk kénéh Si Tétéh geus saged. Dangdanan pormal, bajuna rapih meunang ngalicin. Sapatu jangkung. Leungeunna ngajingjing kantong jeung map ipis.
"Ka mana Téh sinarieun?" cekéng. Nu ditanya imut bari nyetater motor matikna. " Milari damel, Pa ah, karesel!" pokna tatag. Enya da ari na kituna mah, karagap pisan kumaha suni haténa. Teu ngabibisani. Di imah gé teu kurang pagawéan mah, ngan nya meureun sok rus-ras. Keun moal dicaram ayeuna mah, sinah kabeberah.

Pasosoré sora motorna kadéngé, mulang. Ceuleuyeu. Bangun nu capé. Moal waka ditanya, sinah reureuh heula.

Isukna geus saged deui. Ngan béda dangdananana. Baju terusan pulas bulao. Nyantéi. Hahariringan bari ngeunteung, ngulaskeun pamulas lambé.
"Kumaha kamari téh, kéngéng damelna Téh?" cekéng panasaran. Imut deui. Kos kamari. "Sesah Apa geuning milari damel téh, mening milari picarogéeun wéh ah," pokna nyengir.