Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kopi

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 11 Séptémber 2014 17:17:09

"Ema éndong mana?"
"Komet, tanyakeun ka ditu ka Abah."
"Pugugéh ieu titah Abah néangan, urut keur kahalangan ngala manggu cenegéh."
"Maké bakul baé atu, ja deukeut ngala kopina géh. Tuh di gigireun cepon pangisikan dina para."
"Jadi teu aya? Nya eunggeus burungan gantian ku bakul baé."

"Bah, ala jeung nu héjona sagala?"
"Ulah atuh. Nu bareureum baé. Ngalana nu hadé, ulah acak-acakan. Héman!"
"Laju engké dipoé nya Bah?"
"Heueuh atuh. Poé nepi ka garing jasa. Laju disangray, ulah tutung! Bebekna dina lulumpang batu sampé alus."

"Bu ieu naon?"
"Gusti... kopi aing kulapoan!" Manéh mah unah lain nu hadé nutupan colobongna."
"Ja geus pageuh éta géh nutupanna Bu. Geus kebel teuing meureunan."
"Heueuh meureunan, geus aya dualas taun mah 'ta kopi, ubar nineung ka Abah."