Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hadiah Ahéng

Kénging R Iman Van
Dipidangkeun dina lapak 07 Séptémber 2014 19:48:47

"Sugema, Euy, déwék mah milu Agustusan taun ieu!" ceuk Karsa bari ngaregot cikopi. "Na kumaha kitu?" Kurdi panasaran.
"Tuhda mucekil beubeunangan miluan rebutan teh."
"Sarua. Déwék ogé taun ieu mah. Maké kabagéan tivi sagala!"
"Komo déwék mah, motor, Euy! Punten, Ki!" Nyokot seupan cau. Gigireunana hiji aki-aki. Simpé sakeudeung. Ukur sora minyak kalapa keur ngagoréng bala-bala. "Buru atuh, Bi, bala-bala téh!" ceuk Kurdi. Tukang warung ukur mesem. "Naon waé kitu, Jang, hadiahna rebutan di lembur hidep téh?" Si Aki milu mairan. "Rupi-rupi, Ki. Vcd, sapedah, tivi, sareng sajabina."
"Komo di lembur abdi mah, Ki, salian éta téh, aya motor ogé!" Kurdi embung éléh. "Atuh teu anéh hadiah kitu mah, Sujang! Di lembur Aki mah leuwih ti kitu!"
"Walah, naon waé kitu, Ki?"
"Di lémbur Aki mah hadiahna gé, balong, sumur, masigit, digarantungkeun," bari ngenyot ududna.
Karsa neuteup Kurdi bari curukna ditapelkeun kana tarangna.