Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Imah Anyar

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 05 Séptémber 2014 21:17:53

Geus aya kana dua bulanna nénéangan imah, tapi can manggih nu cocog. Enya ari imah mah loba,ngan hargana, lain bantrak-bantrakeun kuring. Hiji poé, aya béja ti tukang ojég langganan, cenah aya nu rék ngajual imah, lantaran nu bogana rék pindah ka sebrang. Ditéang téh, imahna mah nyengceling, jeung tatangga rada pajarauh. tukangeun masih rajeg ku kebon sampeu, kitu deui di peuntaseun imah aya dapuran cau.Hawa masih seger kénéh. Ditingali kamarna aya tilu, jaba laluasa deuih. Kabeneran hargana bisa ditawar. Nya ahirna mah eta imah jadi dibeuli.Tumaninah, teu kudu pundah-pindah ngontrak. Geus saminggu nyicingan imah, harita kuring di imah kadua si bungsu, torojol manéhna ti kamar bari hariweusweus. “Mamah…Mamah! di kamar Mamah aya nu colat.” Ceuk Si Bungsu bari ngagabrug ka kuring.