Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Frozen

Kénging Nida Salamah
Dipidangkeun dina lapak 04 Séptémber 2014 20:06:14

Remeng-remeng. Di sisimpangan teu puguh luméngkah. Marka jalan hésé dihartikeunna. Ngagugusur harepan kalah capé. Pan impian téh kuduna disorang ku duaan. Rék diantep leumpang sorangan haté teu méréan. Honcéwang. Sok sieun karugrag deui.

Geus jauh urang téh ti imah, Kang. Jaba jauh kénéh ka pangjugjugan. Nu dituturkeun geus tara méré pamuntangan. Rumanggieung mapay jalan nu teuing ka mana. Kudupruk. Taya tangan pangawasa. Reup. Nétra. Haté baal, ilang sagala rasa. Taya asih. Taya sono. Taya peurih. Lain ku capé, ngan teu aya deui nu kudu dijugjug.