Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Sanggem

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 03 Séptémber 2014 15:35:26

Ngahaja sms téh rada panjang. Ngarah kahartieun jeung teu haben nelepon unggal usik. “Hapunten anu kasuhun pangersa, sanés wangkelang jeung bedegong pami sms teu diwaler, nelepon teu diangkat. Éstu bingung ngawalerna kedah kumaha. Da rumasa diri taya kabisa. Éstuning tuna harta tuna harti lain ukur basa-basi. Teu sanggem? Jelas pribados teu sanggem, da pangajak salira téh teu pantes ragragna ka pribados. Salira kantos balaka mun téa mah sayogi nedunan pangajak salira, moal nyaram mun pribados resep kénéh ngagugulung gamelan, éngklak-éngklakan saban aya nu nanggap. Pon kitu perkawis barang tuang nu teu leupas ti ménu lembur, kayaning sambel lalab, goréng asin jeung nyetrokan jéngkol kolot. Pasti diayakeun. Haturnuhun sateuacanna. Bawiraos aya nu langkung ahli batan abdi, nu ceuk paripaos sakola gé sisi kebon awi, tebih jeung kahirupan kota. Sakali deui hapunten kalayan hatur nuhun kana kapercantenanana. Wassalam.” Ti harita hapé dipareuman. Inggis Jokowi ngeukeuhan sangkan kuring daék jadi Menteri Agama.