Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Panyakit Lapar

Kénging Yetti War
Dipidangkeun dina lapak 03 Séptémber 2014 12:37:21

Disada deui disada deui hapéna téh diangkat sora awéwé teu wawuh . Salah sambung .
Lila-lila terus wawawuhan terus pésbukan terus smsan ters teteleponan terus cenah jadi “ TEMAN DEKAT”
Ayeuna si Jalu téh mangprung teu beunang dicaram sakitu awéwéna siga jelema bangor teh.
Méh unggal jumaah tara balik ka imah, ngan kapanggih tina hapé na geus transfer belasan juta teu sakali deuih mindeng pisan, pamenta awéwéna terus murudul.
Dulurna nalungtik saha eta awéwéna . Ngarana Siti Dénok poto na pesbukna aduhai.
Beubeulahan gunung di témbong-témbong nu ngoména lalaki wungkul
Ka pamajikan maksa hayang ngawin Siti Dénok. Beu jaman canggih jaman pésbukan.