Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fakmin, Fuck You

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 02 Séptémber 2014 11:45:40

Mawa motor rengkag-rengkog, kagok. Di hareup angkot hayoh waé sarua rerengkogan. Éléh déét antukna ngahunted tukangeun angkot. Rek nyiap teu wani, di hareup treuk mani nyangéréng, gagarubang. Klakson minuhan ceuli. Geus kolot kieu mah mawa motor téh loba kainggis. Sabot ngahuleng, selebrung téh sapasang rumaja liwat ka gigireun. “Koplok, sing balég mawa motor téh!” poporongos. Ngarénjag, dipelong. Gogodeg bari mikir, “Éta budak, sigana indungna lain awéwé. Da piraku mun awéwé mah manéhna wani nyarékan uing. Pan uing gé sarua awéwé, wani nyarékan ema-ema kawas uing, sarua jeung nyarékan indungna. Jeung deuih éta nu di boncéngna téh bébénéna, kitu? Ih mun uing jadi budak awéwéna, asa ke heula anan kudu bogoh ka lalaki model kitu, nu nyarékan teu tumpa-tumpa, asa cémén pisan!”

Lamunan kagareuwahkeun ku nu patingjarerit. Di hareup, sapasang rumaja patingkerejet, guying getih, ditambul toronton. Pangangguran dirérét, Gusti…budak nu tadi nyarékan. Haté ceurik, ngajerit, “Robb, pamugi dihapunten kalepatannana. Inna lillahi.”