Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalakon Dina Hiji Poé

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 02 Séptémber 2014 11:23:06

Naon nu dicaritakeun ku di dinya, kungsi kaalaman ku di dieu. Heueuh, boa harita aya nu nyebut nganyar-nganyari, subuh-subuh gebrus mandi. Léos ka masjid, can aya sasaha. Geus waktuna, ngong adan, ngoréhan deui lagam keur budak. Gék diuk nungguan batur. Kurunyung Ki Modin, ngong manéhna gé adan. Kasebelan nya, teu ngahargaan. Bener cék di dinya, boa éta téh cocoba ka nu rék hirup tarapti.

Wiridan nepi ka haneut moyan. Diteruskeun kana duha. Jung ka kantor. Di jalan, teu kaitung duit murag ka nu baramaén. Di kantor mérésan laporan. Kuitansi sina balik deui ka asalna. Lohor-asar henteu elat, teu poho jeung rowatibna. Rék balik sasalaman ka sakur jalma, ménta dihampura.

Jalan macet, tapi biwir balem. Gorowok goblog geus diéntépan. Unggal rigig dibéré seuri. Tenang? Henteu, euy. Kawas nu kaalaman ku di dinya, datang ka imah disampakkeun haré-haré. Jeung ukur harita-haritana, di dieu nyaksian awak sorangan dibulen ku boéh di patengahan.