Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Duit Jurig Ogé

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 02 Séptémber 2014 10:54:33

Geus jadi layang kaputusan MK, Bapa Ageung kudu ngarojong munjung babarengan jang nauran hutang. Bapa Ageung bungah. Para Mantri jeung Ésélonna, diiangkeun ka Gunung Koromong jeung tempat pamunjungan lianna. Diomat-omatan, hasil pamunjungan kudu duit dolar. Ngarah teu hésé deui nukeuran.
Wadal geus disébakeun. Mimiti kas nagara ngarekahan. Bapa Ageung beuki giak. Ceuk KPK, alusna mah nu dijadikeun wadal téh, para koruptor. Ngarah sakalian ngawarah balaréa. Yén hukuman korupsi, beurat kacida. Bapa Ageung gumujeng.
Ti saprak harita, kas nagara ngariut deui. Jurig-jurig ngadatangan Istana. Pokna, “Kaya kieu mah, andika rék ngabaruntakkeun nagara kami. Tah, wadal arinyana dibalikkeun deui. Kuriak nagara kami runtag.” Bapa Ageung colohok.