Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Budak Bangor

Kénging Nida Salamah
Dipidangkeun dina lapak 01 Séptémber 2014 21:19:59

Gajleng ka ditu. Beretek ka dieu. Diajak nulis ngadon tatalu. Ditungtun maca du'a babalieuran. Budak ieu hiji. Ampun pisan. Mun lain anak batur geus dijitak ti kamari.
"Bu Guru, we...," ngaléléwé. Meni gereget hayang ngaréngkos, ditalian 'na bangku, tuluy bahamna dilakban. Aman meureun.

Tos tilu poé ngajar téh tumaninah. Budak bangor téh béjana gering. Budak nu séjén mah da teu hésé mapagahan. Sakali dua kali diolo gé nurut. Ngan asa tiiseun. Sono ku ogona. Dédéngéeun ku gogorowokanana.

Imah gedong pulas bodas. Buruanna hégar alus urus. Trok...trok. Panto kai diketok. Rekét. Indungna. Geulis. Pias. "Mangga ka lebet, Bu Guru," pokna daréhdéh.
Karék gé rék pok nanyakeun, gorowok téh sora budak ti jero.
"Papah, ampun...," kasieunan. Budak lumpat, dituturkeun lalaki nu ngeukeuweuk beubeur kulit. Jebréd.... Kocéak. Baréd. Budak neuteup. Ménta panyalindungan.