Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ninun Waktu

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 30 Agustus 2014 21:56:50

Di hiji méga kulawu. Manéhna ngahuleng. Neuteup dunya nu mingkin ngabebela. "Balik deui kitu, nya?" gerendengna. Aya kamelang nu nyangkaruk lebah jajantungna. Laju pagaliwota jeung kasono ka nu lawas teu patepung.

"Jang..., ka dieu," sahalimpu sora. Ngagentra. Manéhna curinghak. Luak-lieuk. "Ambu...," gerentesna. Tuluy cengkat tina cindekulna. Seja néang nu ngagentra. Ébat. Dumadak sabil haténa. Ka lebah mana kudu lumampah. "Ujang...," nu ngagentra mingkin atra. Tapi biheung di mana jirimna. Manéhna. Beuki liwung. Nyah tanggah, neuteup saamparan langit.

Reup peureum. Nguatkeun
patékadanana. Gilig. Seja
neruskeun lalampahanna. Belesur...! Ngalayang ka awang-awang. Nembus mangpirang lapis-lapis hawa. Sabot ngaliwat buleudna bulan. "Minda, ka dieu, Jang. Teu kudu néang nu can pasti, mending di dieu. Cuang ninun waktu, lalajo dunya!" nu ngagentra ngulang-ngulang dina cahya nu moncorong.