Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lali Ka Purwadaksi

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 28 Agustus 2014 12:47:10

Nyekel setir panceg, teu galideur. Nyemprung mangprung meulah leuweung, teu ieuh keueung. Sabot maké ali paméré Mama Kodir, batu Pirus, hate jadi teuneung ludeung. Usaha mingkin gampang, dibawa ngala duit babari.

Jalan mimiti tarahal, nanjak. Laju mudun, bangblas lancar taya kandaraan séjén. Mobil dirém ngadadak. Aki-aki, ngulangkeun leungeun megatan. Milu, diuk gigireun. “Aki lapar Jang,” cenah. “Huh, aki-aki apal-apal waé dina jok tukang loba dahareun,” ngagerentes. “Naha bébéja ka kuring?” cekéng. “Martabak nu dina dus konéng bangun raos,” pokna. “Aéh naha maksa Ki? Lalampahan jauh kénéh ieu téh!” kuraweud. “Ujang apal saha nu mantuan Ujang usaha hingga beurat beunghar siga ayeuna?” Si Aki nanya. “Meunang sorangan, taya nu mantuan,” némbalan dapon disada. “Ujang sok jakat?” tanyana deui. “Asa ngarareunah, meunang usaha tekal tekil kudu dibikeunan ka batur,” sinis.

Jegér!

Mobil ringsek, awak tatu, nyangsaya. “Na sia jadi jalma téh teu gableg budi rumasa!” Sora tanpa jirim, tina Pirus. Taya sasaha.