Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cai Sagara

Kénging Nida Salamah
Dipidangkeun dina lapak 27 Agustus 2014 20:42:26

Kuring cai di sagara. Digulung jadi lambak. Diséréd ka basisir, digusur deui ka puseur sagara. Dipaksa ngusapan kikisik, dibabétkeun deui kana koral. Kuring. Teu cécél teu bocél. Kuring keukeuh ngajirim cai. Di sagara.

Kuring cai di sagara. Dicician satangki peueut teu ngarobah kuring jadi amis. Dijadikeun pamiceunan teu ngarobah kuring jadi najis. Diawuran angka, beureum, héjo, konéng, kuring angger hérang. Bulao, paeunteung jeung langit. Kuring. Teu galideur. Keukeuh jadi cai. Di sagara.

Kuring cai di sagara. Ditauran ti tujuh wahangan kuring teu mudal. Dikompa ka tujuh pasawahan kuring teu nyaatan. Cai sagara tara ngurangan. Panceg dina kadar.

Kuring cai di sagara. Diheureuyan bulan kuring ngamuk jadi tsunami. Ngaburak-barik. Narajang. Ngancurkeun. Malidkeun. Méméh balik deui ka sagara, tampa rasa rumasa.