Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sobat Dalit

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 27 Agustus 2014 01:19:06

Dalit dina tul-tel népakeun gosip. Matak kayungyun. Sosobatan welasan taun. Apal jero-jerona. Sakaresep. Ruang-riung ngabarunang siang. Mapagkeun atawa méré sugésti ka batur ngawangkong. Sangkan leuwih teleb milu mikiran gosip-gosip pang anyarna.
“Puguh enya si éta mah. Kitu..” Wur, caritaan ditebar. Patingkecewis. Itu ieu pada mairan. Pairan pikalucueun. Ngantebkeun atawa mupuas. Gor-gar. Nu ngawarangkong beuki éar. Lila-lila carapéeun. Nungtutan hiji-hiji amitan. Celetuk aya nu mairan, “Tah, si éta matak indit tiheula, éta teh lieureun..” Pabuis jeung pepeta. Ngaburial deui. Beuki maceuh. Carapéeun deui. Anu amitan rumegog. Sieun diupat mangsa keur suwung. Tapi pancén séjén nungguan. Nungtutan ting koleséd. Tinggal kuring jeung manéhna. Biang sagala gosip.
Silirérét. Belenyéh. “Yu, ah.. Geus duaan urang balik bareng.” Cat kana mobil. Murudul deui.Bérés nganteurkeun. Kuring ngagosip sorangan. Dina buku diari. Sobat dalit kuring. Lamun amitan, tara ngupat.