Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyampeur Dodoja

Kénging Yayan Bedog Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 25 Agustus 2014 19:11:04

“Deudeuh teuing..beu kadieu kana rangkulan kadeudeuh Euceu, salira butuh ku katringtriman”, pokna bari mébérkeun dua leungeunna. Eundeuk dadana, beuneur leungeunna, laléncop ramona matak ngeundeurkeun sakabéh rasa. Tagiwur. Ratug jajantung. Hanjakal bet nyaritakeun katunggara diri, jeung naha deuih maké nyampeurkeun ka manéhna.
“Ah hanteu Ceu, ukur butuh waktu keur introspéksi diri, ngaca kana lalampahan anu geus dilakonan”, cékéng bari mindahkeun paneuteup kana bungkusan udud kasedepna. Bentoel Biru. Rét kana jam, asa manggih alesan, “Pamit Ceu, aya jangji ngariung sareng réréncangan fiksimini”. Angger teu wani neuteup dedegannana. Nyopiala Cuba. Imutnya nu ngaluna Maya.