Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Olahraga

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 24 Agustus 2014 08:06:33

Tonggong karasa tiis. Dicagap. Kebrek. Késang ngabeueusan awak.
Leungeun balik deui ka hanca gawéna. Nalikeun tali sapatu nu udar. Awak ngised ka sisi jalur lumpat nu ngulilingan Alun-alun. Nu olahraga mingkin nyaeutikan. Coréncang.
"Ibu... Dipo ga mau ikutan lari."
"Kedah atuh kasép. Supados séhat."
"Ibu... mau jajan." Sorana jadi cempréng.
Dék éngab, hulu mingheulaan ngalieuk. Kajeueung budak meujeuhna kembang buruan ngaléndotan indungna.
Dipo... Dipo ka mana? Angen gegebegan. Mata culang-cileung.
Astagfirullah. Pan aing tah sorangan ka dieu tah! Haté ngocoblak.
Jung nangtung. Bari laleuleus suku lumpat deui nganggeuskeun sésa. Nuturkeun abringan batur nu olahraga bareng jeung kulawargana.