Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gareugeuy

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 23 Agustus 2014 06:19:06

Geus sababaraha kali Yuni ceurik hareupeun tah. Padahal manéhna can kebel kawin jeung salakina nu kuari. Kami asa ngarasa salah lajuna.
Teu nyangka pikieueun. Keur ieu géh nitahan manéhna geura sah géh bakating ku karunya, maenya kadieu kaditu jeung lalaki nu lain muhrim.
"Maenya kudu éléh ku 'nu ngomongkeun atuh Yun, ingkeun baé naeun."
"Mangkaning ja lain ngomongkeun baé, mun nu kolot ngoncog sok ariluan, kadoang salaki maranéhna baé nu dipaling. Gareugeuy ih. Geus teu anéh sindir sampir mah. Araranéh aing mah, ari bobogohan mah nu lagu kumaha baé géh teulok opénan. Ari kawin... pedah kami jadi nu ngora kitu?
"Geus...geus...geus. Ujian hirup manéh meureun. Sanajan baréto manéh keur jadi nu kolot bageur, atuh geus kuduna meureun kuari ngalaman jadi nu ngora boga maru galak."
"Mun salaki nu heula teu ninggal tiheula, moal kieu meureun lalakon Yuni."