Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pidu'a

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 14 Agustus 2014 19:29:06

Nu rebutan sepidol jrug-jreg haliwu. Euweuh nu daék ngéléhan. Pohoan, meulina ngeun hiji. Nu lainna mah ja éwang-éwangan kabagéan.
Lamari ngeun béda pulas. Waas. Baju béda modél jeung motip. Bisi silih intip. Sendal, sapatu geus tangtu. Alat mandi heunteu kalungli-lungli. Moal pahili.
Jajanan ngalideg. Teu cukup sakérésék. Mun diturutkeun mah hayang sakerembeng doangna. Mugia ulah katalimbeng.
Saragem mah can dibeulikeun. Pangurus pondok geus ngapang, nu kitu mah kudu meuli di pondok. Ambéh sarua.
Aa, Éné. Ibu ngeun saukur bisa mekelan pidu'a. Sing leukeun ngunduh élmu panemu. Jung geura ngalasan sagala pangbisa.
Itikurih kuari, pakeun jaga.
Cimata tukeran ku kabagja.