Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Girimis Nu Beuki Ipis

Kénging R Iman Van
Dipidangkeun dina lapak 12 Agustus 2014 14:15:42

Na mangsa hujan girimis. Pasosoré. Poé Kemis. Pikiran ragrag ninggang buruan nu bala. Ku kahaleungheum-kakeueung. "Gusur, euy!" kapireng kénéh. Awak nu ngarangkebong teu walakaya. Ngosod dina lemah panandasa. Uing teu walakaya. Ukur rangkulan indung. Jeung haneut cimatana.

"Apa... naha di mana?" sora indung satutasna ngadunga. Méh unggal waktu. Tapi indung mah jejem dina pamadegan. Yén Apa téh jumeneng kénéh. Bari teu laas kacinta jeung kareueusna. Tuhda gagah Apa téh nuju dines kénéh mah. Sok sanajan hirup sarwa basajan gé, pengkuh ari dina nyepeng pamadegan diri mah.

Geus juhlas taun kalarung. Teu aya laratanana. Tapi sumangetna tetep ngancik na ati. Lir seuneu jeung panasna. Sagulung-sagalang, nyingraykeun kaharandeg. Mangsa girimis nu beuki ipis.