Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dédé Lina

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 10 Agustus 2014 20:48:10

Panon buleud. Beresih dipapaés bulu panon centik. Pipi beureum. Biwir leutik .Lucu. Dédé Lina anjeucleu dina tonggong nyiruan gedé. Kukupu, bangbung jeung cika-cika bur-ber luhureun jeung handapeun. Winnie the pooh, Héllo kitty, silih siap maturan gigireun. Béntang ting borélak. Kembang warna warni ngalabring. Ngampar. Ngawangun katumbiri.
Bet aya nu haneut. Baseuh kana pipi Dédé Lina. Nyah beunta. Samar-samar aya mamah Lina nyiuman. Ngagaléntoran. Bari beueus ku cipanon. Ditukangeun mama Lina aya papa Lina, aa Déni, tétéh Yuni. Carinakdak. Dédé Lina rurat rérét teu ngarti. Rét ka luhur. Euweuh lalangit. Tetempoan parat ka langit. Béntang -béntang, kekembangan jeung bonéka bangun ngagupayan. Kamar ngadadak jadi langit. Koléséd ngalaan simbut. Tonggong Dédé Lina bet aya jangjangan. Ret ka luhur. Biur hiber ninggalkeun dipan. Ngapung jeung rébuan kembang.
Mamah lina ngajerit ngaguyah-guyah waruga nu peureum. Nu imut lucu. Ngagukguk nyambat-nyambat ngaran Dédé Lina