Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bangangah

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 10 Agustus 2014 11:13:15

Motor ngadius muru ka hareup. Ban silih udag dina porosna. Kampung ka kampung geus kaliwatan. Kadu Tanggay, Kadu Méong, Kadu Parasi, Kadu Pager nepi ka Kadu Hileud. Tungturunan di tapakan. Tanjakan dilakonan. Teu cukup hiji. Ngabelas.
Gunung Aseupan ngabaris. Gunung Pulosari di técéan. Angin ti punclutna tiis, mawa seger kana pikiran. Kénca katuhu héjo. Pulas kasuburan.
Tungtung bangangah jadi udagan. Mangpuluh mobil teu nanjak, ngagoréléng turun nangkarak. Kitu deui nu nungturun, leungiteun rém.
Tanjakan kahiji disorang. Nurunkeun gigi mapakan tanjakan luhureunna.
Reg motor distandarkeun gigireun mobilna. Anjeucleu luhureunna jok.
"Basisir teluk angger éndah nya?!" Nu turun tina mobil nangkeup ti burieun.
"Leuwih éndah nyawangna bareng jeung Aa." Réma nyekel pageuh kana leungeunna nu meulit cangkéng.