Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Paninggaran 3

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 09 Agustus 2014 19:38:26

Peuting. Béda ti sasari. Langit mongkléng, teu pinuh ku hujan rokét. Manéhna. Ngahuhuleng. Nyawang pirang-pirang lalakon. Hirupna. Bruh-bréh. Ti amis jeung nu paitna. Kumalangkang. "Gusti..., nyanggakeun ieu diri sadaya-daya," gumerendeng.

"Daék dikawinkeun ka adi urang?" ceuk baturna harita. Manéhna imut bari gideug. "Lain éta niat kuring." Haténa panceg. Tuluy ngusap bedil kameumeutna. Mangréwu, boa mangjuta pélor, kungsi tingbelesat tina congona. Nguwak-ngawik saban musuh nu kapanggih. Matak gimir. Matak birat, mun pareng manéhna maju ka médan perang. Taya carita undur najan saléngkah.

Peuting beuki gumalingging. Manéhna cengkat. Bedil disoréndangkeun deui. Aya angin ngahiliwir. Mawa saseungit kasturi. Léngkahna ébat. Kapireng sahariring tembang. Manéhna rungah-ringeuh. Neges-neges éta sora. Asa apal éta tembang. Dumadakan. Panénjona ibunan. Aya nu ngembeng na juru matana. "Lastri...," gumeter biwirna.