Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Meruhkeun Cinta 17

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 09 Agustus 2014 12:59:35

Dangongna, katempo ti gigir. Jiga angrék bulan keur ligar. Najan ditepakan angin gakang, angger lumenggik dina asih sayakti. Imutna ngahéabkeun kanyaah. Hakékat tina tresna mangyuta uga. Ayeuna, satengah agamana keur meujeuh pakéwuh. Nu nyaliara liliwatan beubeulahan imanna. Henteu nganaha-naha. Malah meulah jeung milahkeun sésérah dina angenna. Lain rék ngalurkeun, tapi disanghareupan. Tigin pinasti. Moal, moal megatkeun tali pasini dina nyucruk sunah Nabi. Lain cara inyana. Lain cita-citana.

Haté mah geus dipeper ku dikir jeung pikir. Nu ngegerih peurih, geus lirih. Teuing kamana losna. Nu aya, ngemplong taya panglara. Permata haté nu geus sawawa, méré luang. “Geus. TInggalkeun ngarah gumenclang. Ulah ngukut rurudet.” Diwaler imut leleb.

Pulas bodas, éstuning natrat. Parat tina jilbab kana jajantung. Clak hérang, taya rurungga. Nu galécok tumanya, naha siga nu leungit sajatining rasa? Waleranna sarua, “Ngan ti manéhna jalan kuring ka sawarga. Tinu lian, geus teu boga.”