Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jajap Kawilujengan

Kénging Nida Salamah
Dipidangkeun dina lapak 08 Agustus 2014 13:36:54

Diuk nyarandé na korsi péron. Réwu basa cinta ngagunduk 'na dada. Halon, teuteup paeuntreup.
"Salira baris nyungsi dunya nu lega, widian abdi mupusti satia," cekéng. Teuteupna mingkin pageuh, gogodég. "Ulah, teu kedah diantos. Papag kabagjaan salira sareng nu...," kebat. Curuk ditapelkeun 'na lambeyna. "Abdi teu apal kumaha carana nigas rasa."

Hatong karéta ngalanglaung. Lir hinis nurihan jajantung. Peurih. Aya imut pangjajap. Aya cisoca kaleungitan. Aya du'a kawilujengan. Gumulung saharita. Aya sono méméh pileuleuyan. Hayang teuing nyuuh 'na dadana, mun téa moal hésé ngécagkeunana. Ukur gupay nu wasa nyarengan. Cimata disusutan inggis ngabeungbeuratan, sinah raray imut nu jadi panineungan.
"Wartoskeun ka lemah di ditu, widian abdi ka ditu hiji dinten. Di Pulo Impénan nyarengan salira nu salawasna aya na impénan."
Karéta mingkin jauh. Salira, karasa mingkin deukeut.