Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Episode Lebaran Kulawu

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 01 Agustus 2014 02:01:52

Inditna ka masjid mah babarengan. Ngan basa tas turun imbar luak-lieuk néangan salaki teh bet teu nyampak. Teu goréng sangka ieuh, da meureun geus miheulaan balik. Nepi ka imah ceg kana hapé nu ngahaja teu dibawa. Maksud téh rék ditelepon ngarah puguh keur aya di mana-manana. Teu tulus, da aya sms. “Mah, Apa badé teras ka ditu, pan dinten ieu téh jadwalna!”
Antukna ukur diuk nyorangan bari reumbay cimata, nyanghareupan meja makan nu geus rempeg ku rupa-rupa asakan lebaran.
Bada lohor barudak nu carepeng gawé di luar kota daratang saanak pamajikannana, rék ngadon sungkeman.
“Mah dupi Apa ka mana..., can katingal?”, ceuk Si Cikal.
“Emhhh, jigana mah ngiring open house di bumi Pa Lurah!”, ngajawab téh bari rampang-reumpeung.
Bada magrib sanggeus barudak teu sabar deui nunggu bapana datang, antukna kapaksa kudu ngabetuskeun rusiah. “Barudak..., geus genep bulan Si Apa téh boga nu ngora. Ayeuna keur giliran di ditu!”...