Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lebaran

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 28 Juli 2014 04:07:13

Bray. Jandéla digeblakeun. Cep. Hawa isuk nu tiis nyelesep kana bayah. Seger.
Kajeueung sumirat matapoé. Kingkilaban. Pulasna moronyoy jasa. Hégar. Manéhna ngapang moal datang.
Geblak. Panto hareup dibuka. Angin subuh ngabagéa. Nganteuran takbir nu diiwat ti masjid nu ngabungbang tan bulan. Kokono teu aya san di boro.
Biwir ngeun kaduga ngunyem. Allahu Akbar. Ati dareuda. Allahu Akbar.
Gusti... Anjeun Nu Maha Gedé. Kula teu daya ngabuleudkeun sabulan. Waktu teu bisa nyésakeun. Duapuluh diganti dalapan. Tilupuluh teu kungsi satengahna. Ngungudag dunya.
Opatan ngabring muru Ied. Mata nyerangkeun si cikal jeung panengah muru baturna. Si bungsu andiprek gigireun. Pipi kebrek. Mata peudeud.
Takbir mawa ketir. Méré béja saukur meunang haranga jeung lapar. Rakaat ka rakaat sumembah. Ngaharepkeun batin nu fitri.

Muru lawang asa honcéwang. Haté nyorangan.
Rekét. Panto muka ti jero.
"Sayang. Hapunten Aa, eulis."
Raga nyangsaya 'na keukeupanna.