Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fii Madinatii, Kaana Yaumu Ied..

Kénging Nasrul Jatnika
Dipidangkeun dina lapak 27 Juli 2014 12:46:10

Bom pospor kadéngé patingjaruit. Émbér diécagkeun hareupeun lawang dapur. Ransel nu dua, diiwat. Berengbeng. Hawar-hawar aya nu ngageroaan. Horéng babaturan. Majar kudu ka tebéh wétan. Bisi kadéséh. Musuh geus nampeu.
Ka ambeu kénéh pasakan Ambu. Jang ngabatalan méméh salat Ied isuk.
“Mana bekel jang Lebaran téh. Purak ayeuna..” Kuring seuri. Burusut, batu tina ransel diudulkeun. Cuk-cek pada ngampihan. Nu dua, nu tilu. “Hadé euy.. Baleuneur kieu.” Belewer..belewer. Teu asa-asa. Tentara musuh tingjarerit.
Beretek, lalumpatan. Muru gedong sakola nu rugrug. Di dieu mah, keukeupeulan beuki mundel. Musuh beuki rékép ningker.
“Hayu, urang mudik ka lembur urang. Tah bekelna..” ceuk Korlap. Opat geranat saurang. Laju silicabut pinna. Balucat-balicet dina tinghariengna pélor. Seungit pasakan Ambu nyambuang. Isuk Lebaran sukan-sukan. Ambu, Amang jeung adi-adi.
Balik ka imah. Diboro ku nu angkaribung cimata. Kuring imut ngagelenyu. Digolérkeun tengah imah. “Hapunten kasadayana..”