Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bucat Bisul

Kénging Nana Sukmana
Dipidangkeun dina lapak 26 Juli 2014 05:30:00

JEDUD. Karasa pisan lebah dieu yeuh. Panas. Tingsaredot. Parat kana embun-embunan. Digaro lain garoeun. Diusap lain usapeun. “Mangga, raraoskeun!” ceuk sora. Gélo téh kalah mupuas. Lain kadua ngubaran. Haduh, ieu hulu aing asa bejad.
Gubra, meueubeutkeun manéh kana balé-balé. Cekés. Nyot. Peledug. Puah! Palal. Habek, dibeubeutkeun. Dileyek. Dikekesek. Kerewek kana cangkir. Cikopi takeran anu maranti. Suruput. Peuheur. Létah ngelél. Belewer dibalangkeun satakerna. “Montong meupeus keuyang ka aing, goblog!” cangkir kokowowongan. Teu didéngé. Léos ka hareup. Bray, muka panto. Jekuk, malati nonjok hulu angen. Bangkieung. Héok bau bangké. Rét ka langit. Béntang-béntang ngajarébian. Anjing! Teu antaparah. Jebrod, hulu ditonjok satakerna. Beledag, didagorkeun kana tihang. Leng. Cika-cika ngaburudul saabrulan. “Da moal damang ku kitu!” ceuk sora deui. Anjing, montong ngabacot waé, siah!
Ter, hapé ngageter. Rét. “Néng sayang Akang. Hapunten nembé SMS.” Burial nanah ngaburial. Bijil jeung mata-matana. Plong, ngemplong. Selengseng seungit malati. Di langit béntang arimut. Taman haté mayakpak saparat jagat.** (26-07-2014)