Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Leungit Hayam

Kénging RuhIman Van
Dipidangkeun dina lapak 25 Juli 2014 00:52:21

“Mun kapanggih bangsatna, dicacag siah ku aing!” ceuk Aki Unén bari ngamang-ngamang bedog. Rob, tatanggana nyalampeurkeun. “Sabar, Ki! Lain milikna, meureun,” Momon, incuna, ngupahan. “Ngeunah wé ngomong sabar,” nyengor, “Hayam mahal deuleu!”
Momon jeung nu séjénna patinglaléos ti buruan imah Aki Unén. Ceuk pikir maranéhna, Kadongdora dilelemu gé ari terus napsu mah.

Maké toa masigit, Momon ngabéwarakeun. Sangkan urang lembur tarapti jeung waspada. Bisi kabangsatan jiga Aki Unén. Peuting éta urang lembur loba nu teu sararé. Ngaronda. Susuganan aya laratan bangsatna. Aman. Euweuh kajadian nanaon nepi ka isuk-isuk. Wanci haneut moyan, Mang Uju, salaku RT lembur éta geus saged muru imah Aki Unén. Rék nyieun laporan kaleungitan. Sabab moal pihadéeun ari ditanya peuting tadi mah. Keur napsu. Geus sababaraha kali uluk salam euweuh jawaban. Nini Unén sarua teu embol-embol. Mang Uju ngaléos. Aki Unén ngahéphép di jero kamer. Manéhna kakara sadar, yén teu kungsi boga hayam.