Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Baju Lebaran

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 24 Juli 2014 20:39:19

Puasa geus rék lekasan. Dulag mapag lebaran geus dulugdugdag ti saban madhab. Wuwuh matak ketir. Rusras ka nu geus mulang miheulaan. Rét kana kelér nu geus meunang ngumbahan Si Cikal, ngadagoan dieusian. Rét ka Si Bungsu nu can kungsi batal. Haté ngageuri, “Emh deudeuh teuing, Tetehna mah baheula tamat diajar puasa téh dipukpruk hadiah ku bapana.”

“Mbu, Neng Indah mah uih ti pasar sareng mamahna. Meser kuéh, meser acuk lebaranna ogé tilu, sapatu dua. Saraé téh Mbu. Ari abi iraha Mbu?” melong pinuh harepan. Héhérang panonna lir ibarat silét, nyebét kana jeroeun dada. Teu wasa némbalan, euweuh irongeun pikeun pakeunna.

Samping kebat kameumeut ditilik dibulak-balik. Gutrut dipola, dikérod. Tilu poé anggeus tilu baju. Hiji kaméja keur Si jalu, dua blus kaluhuran keur Si Cikal jeung Si Bungsu.

Poénan Lebaran, jaligrah dibaju anyar. “Asiiik Mbu. Abi, Teteh sareng Aa siga bade Rampak Sekar, diseragam. Nuhun Mbu.” Girimis peurih ngamalir mapay pipi.