Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Baju Lebaran

Kénging Nida Salamah
Dipidangkeun dina lapak 23 Juli 2014 22:41:34

Jekékék. Motor disetater. Berengbeng. Ngaboncéng budak muru pasar. Rék meuli baju dulag, kabeneran meunang milik.
Jrut. Kalacat ka jongko pakéan. "Téh, nyungkeun kanggo saageung kieu," cekéng nunjuk budak. "Ieu, Téh." Ditampa. Dipapantes 'na awak budak. Alus. Geulis budak téh didangdanan mah. Rupa ménak.
"Néng hoyong nu ieu?" Nu ditanya unggeuk. Adu tawar harga. Cop. Giwiwing.
"Mésér kanggo Ummieun, nya?" Budak ditungtun. Meuntas. Bréh. Hiji toko. "Kanggo Tétéhna?" tukang jaga toko daréhdéh. Unggeuk. Song. Gamis bodas. "Ulah nu bodas, ah. Culamétan," cekéng.
"Atos ieu saé kanggo Tétéh mah. Nuju musim," pokna satengah maksa.
"Ih, kumaha nu mésér wéh atuh Néng," cekéng rada keuheul.
"Atos ieu. Naha kedah nganggo naon ari Tétéh." Tukang jaga toko ujug jangjangan. Rét ka budak, keur ngocéak. Rék dipangku ngageblos. Gamis bodas ujug nerap na awak. Tiis.