Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Athéis Kakapeungan

Kénging Ganjar Kurnia
Dipidangkeun dina lapak 23 Juli 2014 19:45:41

Mangsa puasa, CCTV kapangéranan sareng kamalaikatan karaos mencrong. Dimamana, nunutur kamana-mana. Teu walakaya, teu hoyong batal sakali-kali acan. Sanés ukur mereketkeun nahan lapar sareng haus, tapi réngkak gé teu hoyong méngpar. Sieun teu disebat iman ku Salira. Masih mending kétang teu disebat jalmi iman mah, tapi waktos Gusti kawas anu heureuy ngadawuh nganggé kecap “Ya Ayuhannas” miwarang ibadah, teras abdi belang betong, boa saur Gusti téh, abdi mah janten manusana ogé kakapeungan .
Malem lilikuran, bari mapag wengi saréwu bulan, émutan ngajak balitungan. Wanci kalangkung dipapay, teras diilo. Lalampahan bulan sanésna bruh bréh, teu didingding kelir. Mung opatan anu apaleun. Abdi, Salira sareng dua Malaikat tukang nyatet. Aya karumaosan, arayana Salira sareng juragan Malaikat téh pancegna mung salami Ramadan. Di luar éta, sok sanaos ku kecap mah di imanan, tapi léngkah sareng kalakuan, osok nyuwungkeun. Gusti…. ieu abdi, jalmi athéis kakapeungan, badé mendakan deui lebaran.