Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Paninggaran 2

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 20 Juli 2014 20:56:05

Manéhna lumampah deui. Nuturkeun pangajak indung sukuna, nu duka teuing ka mana anjogna. "Geura mulang, Amang. Ulah teuing ngaganggu pangeusi ieu leuweung," sora nu terus napel dina uteukna. Sedeng keur dirina, pangbalikan téh geus lila ilangna.

"Gusti..., hampura dosa-dosa abdi!" Sumegruk, sabot ngiuhan handapeun hiji kiara. Aya keclak-keclak nu kacida weningna. Nyakclak. Mapayan lamping pipina. Jung nangtung. Nyoréndangkeun deui bedilna. Laju, lunta deui. Beurang jeung peuting kaliwatan. Geus teu kungsi deui ngitungan wanci. Luméngkah terus luméngkah. Teu puguh naon nu rék ditéangna.

Mangsa panonpoé surup. Anjog ka hiji lembur, nu kacida haliwuna. Sora kocéak. Sora jumerit, awor jeung selengsengna hanyir getih. Manéhna rumandeg. Ngahuhuleng. Bedil pageuh dina cekelanana. "Al-qassam?" pananya ti hiji dedegan. Basa manéhna keur titeuleum kénéh dina liwungna.