Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Leuwih Nyaah

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 19 Juli 2014 20:03:17

Markonah ngarénghap, karek anggeus ngepél. Seuseuheun sakitu ngabugbrugna. Can géroheun jeung setrikaeun. Sagala rupa ku sorangan. Anak opat tingjarelug taya pisan tulung bantuna. Nu cikal, gawéna anteng dina komputer, nu kadua gawéna balik burit, loba kagiatan di kampus alesanana mah. Nu katilu, leungeunna tara lésot tina hapé, sigana bakal kapiuhan mun samenit teu nyo’o hapé. Minangka nu bungsu nu sok daék sasapu, kitu ogé mun teu riweuheun tunggu warung.

“Ma, punten dréss abdi payunkeun, améh téréh garing, badé di anggo masamoan,” anakna nu nomer tilu ngasongkeun bajuna. Gesruk ku Markonah diseuseuh. Teu ngarasula najan dadana karasa eungap. Késang renung tina amis cauna. Manéhna kacida nyaahna ka anak-anakna, nu matak kajeun capé sorangan batan anak-anakna nu capéeun.

Markonah neueulkeun dadana kana tuurna, tetempoanana kokolényayan. Teu lila kaciri ku manéhna, awakna nyangsaya dina panyeuseuhan. Rohna di téang Izroil. Gusti Alloh leuwih nyaaheun ka manéhna, ngéléhkeun rasa nyaah manéhna ka anak-anakna.