Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pita Asih

Kénging Nida Salamah
Dipidangkeun dina lapak 19 Juli 2014 08:51:28

"Mah, abdi tos teu kiat. Aa beuki harak. Teu kiat...," minantu ngagukguk. Rupana nu camperenik tilem 'na cimata.
"Kedah kumaha atuh, Geulis. Sing sabar," cekéng mépés bangbaluhna.
"Keukeuh nyalahkeun abdi Si Aa mah. Rumaos abdi teu tiasa masihan kahoyongna." Cimatana murubut teu kaampeuh. "Mah, wios nya upami ngangken putra ti panti asuhan?" panon beueusna miharep pisan.

Rét ka salaki nu ti tadi nyérangkeun dina korsi payun. Imut. Ras kana kajadian dua puluh taun ka tukang. Basa mimiti panggih jeung Si Aa. Keur lulumpatan mawa panon nu ngagenclang. Aa. Nu jadi malakat panyalamet rumah tanggana tepi ka ayeuna. Nu jadi cai niiskeun seuneu di jero dada bapana. Nu jadi tiung nutup kahéngkeran indungna.

Minantu dikeukeup deudeuh. Diusapan ku kanyaah. "Mangga teuing Geulis, asih leuwih kentel batan getih."