Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Miang Awal Romadhon

Kénging Nida Salamah
Dipidangkeun dina lapak 18 Juli 2014 11:39:09

Réngsé solat Subuh, Ihsan nu ngaimaman indungna balaka. "Ma, abdi moal wangsul nya ké lebaran," pokna. Song duit beureum sababaraha lambar kana leungeun indungna. "Ieu bilih Ema hoyong numis."
"Naha manéh rék lebaran di mana? Di lembur Néng Sarah?"
Ihsan imut. Gideug. Kawas sasari, teu loba omong.
Reueus. Boga budak lalaki hiji-hijina aya ku soleh. Ibadahna leket, gajih sautak-saeutik tara weléh tepi.
"Heueuh jug, keun waé da aya adi manéh Ema mah."

Celepot leungeun indung dicium. Tuluy ngusek-ngusek sirah adina. Diteuteup deudeuh.
"Aa angkat, jaga Ema nya!" Clak kana ojég. Biur.

Malam takbiran.
Tok...tok...tok.
Rekét panto dibuka. Dua jajaka. Pantar anakna. Ngarawu leungeun, ngagukguk.
"Aya naon, Jang? Saha Ujang téh?" lulungu.
"Abdi réréncangan Ihsan. Ieu Ma," song salambar poto.
Jerit. Kocéakna meupeus simpé. Buru-buru istigfa r. Soca sumirat.
"Anak Ema jadi syuhada"
http://m.facebook.com