Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tilu Mojang Anéh

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 17 Juli 2014 00:41:36

Tilu mojang nu gareulis, maraké dangdanan modis. Gutak-gitek ucad-aced, miyuni artis koréa. Pulas rambut warna-warni, persis jiga aromanis. Ngabibita ka jajaka leumpeuh yuni. Dierok mini, dicalana pop, matak ngahudang birahi. Lebar teuing, orat bet dimurah-maréh. Diobral ka unggal mata. Nu puasa nya kapaksa meungpeun carang. Boa-boa leungit ganjaran, puasa kari laparna. Umat-imut pinuh pangirut. Luar-léor mapayan mol, bari jeung cicirihilan. Dahar leueut capék rahém, teu apal mun salah mangsa. Pan ayeuna bulan suci, keur sakumna kaom muslim. “Acuh béibeh, nya Ciiin...!”,ceuk nu buukna oranyeu. “Ya iya lah, masa ya iya dong!”,témbal nu buukna burahay. “Asyik gini gitu loh...!”,nu buukna konéng milu ngéngklokan. Kaluar ti jero mol nongtoréng sora nu adan. Maranéhna terus barirat, muru ka tempat nu suni. “Tuh pan kamalinaan, ampir urang katohyan! ...Tong poho, bada isa urang tarawéh ka diskotik!”,ceuk Si Buuk Burahay. “Océ déh, sapa takut!”,témbal dua baturna. Sanggeus kitu pating laléor asup kana liangna séwang-séwangan.