Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ingetan

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 15 Juli 2014 16:11:06

Haseup roko mumbul ayang-ayanggung jiga keur ngobrolkeun
pangalaman-pangalaman urang,nun.
Karampa deui keteg angen saeusi kota. Béh jero jeung luarna, nyesa ingetan nu moal buruk ku mangsa.
Ti implengan ka implengan, dunya ngadadak heureut, beurang jeung peuting pasea, sabab masing-masing boga rupa carita.
Kalakay nu pernah jadi saksi, pada ngawangkongkeun urang, nu hiji ngajejeleh sabeakna, nu hiji muji-muji satakerna.
Angin ukur ngaliwat, cuek kacida ,tapi kasimpe teu bisa disamunikeun timanehna.
Dunya cakuem sapada harita. Diantara botol-botol kosong.
kuring kedal bari teu sadar.Kapiuhan ku ngayasna rarasaaan.

" Ajarkeun kuring,carana mareuman ingetan,nun " mun teu ayeuna, isuk, isukan, jaga pageto sina pareum ieu kanyaah.