Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Telepon

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 15 Juli 2014 05:56:00

Kring...
Kring...
Teuing sabaraha kali hapé disada. Sabodo teuing. Kajeueung aya sms asup. Dibuka.
"Angkat sayang."
Gunta-ganti panggilan jeung sms hayang diwaro. Tungtungna ngéléhan.
"Sayang, atos atuh ulah pundung baé. Karunya éta mata, bisi peudeud." Karasa usapna kana mata, turun ka pipi.
"Atu naha tadi burit ditelepon ku Aa teu diangkat baé? Sakitu sababara kali, mani disabodokeun."
"Pan tadi tos disms. Aa ker sibuk. Jadi hapéna disilent sayang." Karasa aya nu meulit kana cangkéng.
"Atuh mantak naeun mun malik nelepon."
"Kagol sayang. Tadi ngabuka hapéna tos dina mobil." Karasa gado dicawél.
"Atos ah, mani aleman." Karasa aya nu haneut ngagulusur dina punduk. Aya hégak nampeu kana ceuli. Awak nyangsaya dina tangkeupanna. Hapé teuing iraha lésotna.