Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hujan Poyan

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 13 Juli 2014 08:45:10

Jungkiring Gunung Karang angger weweg. Dibaturan Gunung Pulosari. Ngabandaleut Gunung Aseupan. Sanajan teu bulao bari héjo, tetep éndah. Tidieu, ti jalan nu sasari ditapakan kajeueung gumplukna kampung. Ditojo sumirat matapoé isuk. Haneut.
Jalan beuki garihal. Nyieunan dora kana raga jeung sukma. Léngkah nu titatarajong. Jangji nu subaya.
Dina teuteupan tilu gunung hirup jeung hurip. Aya bagja jeung cilaka. Aya imut jeung seurina. Kaselang lewé ceurikna. Diayun ambing. Diais. Diakeup. Ditungtun nepi ka jalingheur lumpat sorangan.
Isuk ieu. Didieu. Di jalan ieu. Aya pras-pris hujan. Nyéboran tapak léngkah nu anyar. Maturan.
Harepan jadi poyan. Katumbiri nutug kana ati. Katumbiri ti langit. Katumbiri ti sorot matapoé nu liuh. Ti teuteup matana. Tina cekelan leungeunna. Ti manéh. Aa.