Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dua Du'a Arya

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 11 Juli 2014 05:14:30

Mam, Pap, Arya badé bobo, pan énjing urang sadaya badé naon téh? Oh muhun, badé diajar melak tomat. Papah nu maculan, Arya sareng mamah nu ngipuk. Mamah sareng Papah maoskeun dongéng wungkul wé nya ayeuna mah. Arya badé diajar bobo nyalira. Dadah Mamah, Papah, emmuach!

Mam, Pap, mamah sareng papahna Darma mah malésér hapé énggal. Namina hapé pinter, saurna. Saé téh. Berwarna, aya lagu, aya pilem, aya naon deui nya? Ah hilap deui. Tapi saur Arya mah pinter kénéh Mamah sareng Papah. Nyanyi, ngadongéng, origami, langlayangan, kuéh, tara miwarang ngadamel ka batur. Mamah sareng Papah hoyong hapé pinter? Ya Alloh, paparinan Mamah sareng Papah rejeki anu ageung. Aamiin.

Asiiiikk…Mamah sareng Papah gaduh hapé pinter. Kotka aranteng, garumujeng sareng hapé, garetol mencétan hape, kalan-kalan netepan ogé diahir-ahir. Tara mangdongéngkeun ayeuna mah, Arya teu dipaliré, sagala nyalira. Ya Alloh, énggal sina geura reksak hapé pinter Mamah sareng papah téh, rudet lah. Aamiin.