Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sambel Goréng Ati

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2014 23:18:42

"Aa jadi jagisuk soré kadieu deui?" Tulisan kirim ditoél. Berengbeng sms néangan nu ditujuna.
"Assalamualaikum. Éné..."
"Alaikumsalam. Ka jero baé Aa. Tabé nya, Éné ker kagol.
Rekét panto méré béja manéhna geus ka jero imah.
"Aa, tabé. Éné teu bisa nyuguhan. Éta dina méja aya sambel goréng ati kasedep Aa. Geura baé san Aa".
"Muhun mangga. Ku Aa didaang nya".
Kontréng sudu jeung piring kaléng jadi tanda.
"Ari Éné dimana? Ker naon?"
"Di pangkéng".
Rekét ambén nu ditincak nganter manéhna.
"Éné. Kunaon?
Rénghapna nyirikeun ragana méh raket.
"Naha harigu Éné beueus? Beureum?"
"Nyanggakeun Aa. Sambel goréng ati Éné. Ayeuna Éné moal nyeri haté deui pan?"