Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Timnas Walanda

Kénging Aminta Zein
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2014 08:47:41

Bérés tarung bébéakan ngalawan Argéntina, pamaén Walanda taya nu bisa héés. Sing laliud di lobi hotél. Aya nu anteng teteleponan, nu ngoprék android, malah nu ngabangingik di juru toilét gé aya. “Cik ngariung sakeudeung.” Ceuk Van Gaal, bari nyarandé ‘na tungrung korsi. Késang luut-léét, beungeut pias. “Menta asbak!” Kusiwel ngaluarkeun kuntung, sésa tadi méméh maén. Song, Robbén ngasongkeun paménta dununganana. Ngariung di patengahan lobi. Taya nu wani ngomong. Kabéh ting hareluk. “Tong dipaké saredih.” Gaal muka obrolan. “Hidep geus aralus maén. Kuring nu salah. Hampura ka saréréa. Ngan sakitu kamampuh kuring.” Pamaén ukur ungut-ungutan. “Tah ieu duit, bonus ti pamaréntah.” Pokna deui bari ngaluarkeun eusi kantongna. “Pék bagikeun sing walatra, kuring moal ménta bagéan. Kuring iklas.” Ceuk Gaal bari cengkat ninggalkeun obrolan. Gék dina sofa. Pamaén ting polohok. Duit dibagikeun. Réwak. “Ké sakeudeung!” Gaal nguereunkeun nu babagi. “Hampura, si bungsu nga-SMS, hayang ganti sapédah. Ménta wé sahargaeun sapédah mah.” Pokna.