Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tragédi Onah

Kénging Maman Damiri
Dipidangkeun dina lapak 10 Juli 2014 02:19:17

Héongna sora ambulan ku matak tagiwur. Juag Pameget palastra waktu keur kilir di bumi garwana nu ka tilu. Cenah kasakit jantungna kambuh, alatan dicabok dahuanna nu pamabokan. Duka ku naon Juag Istri, bet taya riuk-riuk kasedih? Tapi Onah mah teu kitu. Manéhna éstu ceurik balilhan. Pipikiranna rus-ras ka Si Jalu, anak pituinna nu ayeuna mangkuk di lembur. Budak nu teu kungsi apal saha bapana. Sabab indungna can wasa nyebutkeun saha-sahana. Budak rorokan nini nu panggihna jeung indung ukur salebaran sakali. Kitu ogé bari tara jeung lila. Dapon méré keur bekel lebaran. “Bongan manéh teu tarapti. Tara ngonci kamar tengah peuting. Ayeuna mah wayahna titirah heula ka lembur nepika manéh ngajuru!” Ceuk Juag Istri lima belas taun kaliwat. Basa manéhna satengah paksa kudu titirah ka lembur, sosorangan bari jeung bubureuyeungan.