Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Paninggaran

Kénging Luthfi Izzatul Khairi
Dipidangkeun dina lapak 09 Juli 2014 21:43:47

Pirang-pirang mangsa, manéhna lunta. Sorangan. Ngasruk ka saban leuweung. Bedil kameumeutna, satia maturanana. "Langka geuningan sato alaeun téh ayeuna mah," gerendengna. Sabot ngareureuh di hiji pasir.
Angin ngahiliwir. Ngusapan raga rengkungna. Lenggut, lenggut. Nundutan. Korosak...! Tunduhna kagareuwahkeun. Anak kidang geus aya di hareupeunana. Manéhna. Gura-giru ngokang bedil. Sa-dor-eun pisan. Anak kidang ngabalicet. Lumpat. Leungit lungséna. Giak luncat. Nyusud unggal tapak nu ditinggalkeun.
Srog, ka hiji tempat. Anak kidang katémbong deui. Keteyep, manéhna ngadeukeutan. Bedil geus sayaga dina cekelanana. Sanggeus deukeut. Nahan rénghap. Congo bedil dikécéngkeun. "Amang, geura mulang. Ulah teuing ngaganggu pangeusi ieu leuweung!" sora agem jeung geueuman. Dipungkas ku gerem nu matak ginggiapeun.